ikoktejl

Papa a la Huancaína

Hodnocení uživatelů:  / 1

Město Huancayo má téměř 400 tisíc obyvatel a leží v nadmořské výšce 3259 metrů nad mořem. Studený pokrm, kterému dalo město jméno, je však oblíbený po celé zemi. Zkuste ho také!

Lomo saltado

Hodnocení uživatelů:  / 3

Toto peruánské jídlo má své kořeny v Číně, připravuje se v tradiční velké pánvi a je ideální pro dobití energie po náročném dni.

Anticuchos

Hodnocení uživatelů:  / 1

Grilované maso na špejli je oblíbený produkt pouličních stánkařů v Peru. Připraven může být z libovolného druhu masa, ale pokud chcete tu nejklasičtější variantu, zvolte hovězí srdce.

Ceviche

Hodnocení uživatelů:  / 0

Ceviche (vyslovuje se seviče) je pokrm z ryb, oblíbený v přímořských oblastech latinské Ameriky. Připravuje se ze syrového rybího masa. Jedná se o peruánské národní jídlo, které má dokonce svůj svátek. Den ceviche se v Peru slaví 28. června. Existuje mnoho variant, pro vás jsme vybrali jednu z těch jednodušších.

Hledat recept

 

 

Publikování nebo další šíření obsahu webu je bez písemného souhlasu redakce zakázáno. Společnost Czech Press Group, a.s. zaručuje všem čtenářům serveru ochranu jejich osobních údajů. Nesbíráme žádné osobní údaje, které nám čtenáři sami dobrovolně neposkytnou.

 

Publikované materiály na www.czech-press.cz (pokud není uvedeno jinak) jsou vlastní texty iKOKTEJL a texty redakcí a spolupracovníků magazínů KOKTEJL, OCEÁN, EVEREST, PSÍ SPORTY, KOČIČÍ PLANETA, V SEDLE, Koktejl SPECIAL a Koktejl EXTRA.

Czech Press Group